If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че точно това пък най-много ми прай кефа при бензинките ни , и тва беше 1 от причините да сменя турбодизел с бензин, точно това връщане
Хахах, че тръпка има има , но нали знаеш , че ръгнеш ли я тази 3та скорост разхода ти подскача доста повече отколкото да си къташ с дизела с 2к оборота., аз и затова сложих 10W60 масло, защото и двг. не са първа младост и не знаеш кога тези 5500-6000 оборота ще му се окажат фатални.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Не стига, то това е най-големият проблем на ТС-а, Незнам как са колегите с 2.4 ЖТД , но предполагам , че не връщат предавка като карат с 90 зад тир, докато на ТСа може и 3та да му ръгнеш.
Ако си решил да го изпреварваш, сякаш е спрял -да но иначе нямам проблем да си отлепя дори при изкачване на четвърта.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Той щото незнае как трябва да му върви колата, за това си мисли, че все трбява да ръга нещо.
Е че , тя сега колата не е толкова зле колега ти сам я видя и дори след нов дебитомер/маркуч определно няма да литни даже дали ще осетя някаква разлика 355 кг/ч въздух не е малко, срещу 408 макс, просто коментирам ниския въртящ момент , и да фиоре е прав и на 4та мога да го мина, но определено няма да е бързо,а все пак като се изпреварва не е работа да се влачиш бавно бавно. Незнам след чип тунинг как стоят нещата можеби тогава е с някаква идея по-бърза в ниските, но няма как да ми кажете , че ТС мотора е бърз в ниски обороти.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Е че , тя сега колата не е толкова зле колега ти сам я видя и дори след нов дебитомер/маркуч определно няма да литни даже дали ще осетя някаква разлика 355 кг/ч въздух не е малко, срещу 408 макс, просто коментирам ниския въртящ момент , и да фиоре е прав и на 4та мога да го мина, но определено няма да е бързо,а все пак като се изпреварва не е работа да се влачиш бавно бавно. Незнам след чип тунинг как стоят нещата можеби тогава е с някаква идея по-бърза в ниските, но няма как да ми кажете , че ТС мотора е бърз в ниски обороти.
408 кг. показва алфадиаг-а. Иначе дебита е над 600 кг/ч. и това се вижда като се мери с мултимер. Тъй че ще усетиш разлика.
408 кг. показва алфадиаг-а. Иначе дебита е над 600 кг/ч. и това се вижда като се мери с мултимер. Тъй че ще усетиш разлика.
Интересно, значи да обобщим, ако ти показва 350 кг/ч на алфадиаг, дефакта получва с 250 кг/ч по- малко , а не 50, защото алфадиаг показва до 408? Ако е така, това е доста интересен факт.
2.0 със сигурност е по-удачният мотор за това купе!!!
На всичко от горе ако не харчи по-малко от 1.8, то със сигурност и не харчи повече
Важното обаче, е като тръгнеш да търсиш какво ще намериш...
МНООО КОЧИНИ, ЧИРУЗ ДО ЧИРУУУЗА !!!
доволен съм от моята която е 1,8!за 2.0 никога несъм мислил даже когатоя купувах 2007 година пак бях на същото мнение!вече 45 000км си ме кара и не я щадя много от разхода съм предоволен!не мисля че 2.0 е кой знае колко по добре по вървеж освен ако не е с някви доработки!
Незнам някоя двойка да мине с 90 литра 1300 км на дълго надали под 7 ще го свали разхода отделно подръжката е по-евтина и 2.0 Сейлспеед може да се каже че като вървеж е много по-зле от 1.8
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Незнам някоя двойка да мине с 90 литра 1300 км на дълго надали под 7 ще го свали разхода отделно подръжката е по-евтина и 2.0 Сейлспеед може да се каже че като вървеж е много по-зле от 1.8
аха.... тва за селеспийда специално ше си го напиша на листче да си го гледам, ако случайно се увлека че вървя повече от 1.8 И ако не знаеш за 2.0 дала 90л/1300км (6.9/100) - моята е давала и 6.8/100 за 400км извънградско... ше изрова и снимка по борд ако много се съмняваш
147 2.0 Selespeed51%Sofia Driving Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving 156 2.4 JTD - ex
Сигорно сам си бил в колата без багаж тва и на картинка не го вярвам
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment